Köp Yaz utan Recept


Yaz (generiskt namn: drospirenon / etinylestradiol; varumärken inkluderar: Crisanta, Dronis) är en kombination av p-piller.

Yaz är indicerat för att förebygga graviditet hos kvinnor som väljer att använda ett oralt preventivmedel. Yaz är också indicerat för behandling av symtom på premenstruell dysforisk sjukdom (PMDD) hos kvinnor som väljer att använda ett oralt preventivmedel som deras preventivmedel.

Yaz är också indicerat för behandling av måttlig akne vulgaris hos kvinnor som är minst 14 år, som inte har några kända kontraindikationer för oral preventivbehandling och har uppnått menarche. Yaz bör endast användas för behandling av akne om patienten önskar ett oralt preventivmedel för preventiv behandling.

Yaz är den enda födelsekontrollen som visat sig behandla de känslomässiga och fysiska symtomen på PMDD (Premenstrual Dysphoric Disorder) som är tillräckligt kraftiga för att påverka kvinnornas liv som väljer pillen för preventivmedel.

Produkten är tillgänglig under varumärket Dronis som gula piller innehållande de aktiva innehållsämnena drospirenon 3 mg och etinylestradiol 0,02 mg, förpackade i blisterförpackningar. Det finns 24 piller i en förpackning.Köp Direktansluten

Köpa Yaz online, beställa Yaz flashback, prix Yaz en prise quotidienne, Yaz pris på apoteket, Yaz priser danmark, Yaz priser apoteket, köpa Yaz i spanien, Yaz pris apotek sverige, vågar man köpa Yaz på nätet, Yaz pris apoteket hjärtat, Yaz pris norge, köpa Yaz flashback, köpa Yaz i thailand, beställa Yaz på nätet, viagra Yaz priser, beställa Yaz online, köpa Yaz sverige, var köpa Yaz flashback, Yaz billigt receptfritt, Yaz 5 mg prise quotidienne, köpa Yaz online flashback
©2019: Köp Yaz utan läkares recept på nätet - Sverige Apotek - Sverige Apotek