Köpa Mage i Sverige

Köpa Aciphex

Aciphex
Aciphex används för att behandla vissa mag- och matstrupe problem. Aciphex fungerar genom att minska mängden syra som magen gör. Aciphex lindrar symtom som halsbränna, sväljningssvårigheter och långvarig hosta. Aciphex hjälper till att läka syre skador på magen och matstrupen, hjälper till att förhindra sår och kan hjälpa till att förebygga cancer i matstrupen. Aciphex tillhör en klass av läkemedel som kallas protonpumpshämmare.
läs mer...

Köpa Agarol Laxative

Agarol Laxative
Agarol är ett smörjmedel laxermedel.
läs mer...

Köpe Asacol

Asacol
Asacol används för att behandla en viss tarmsjukdom (ulcerös kolit). Asacol hjälper till att minska symtomen på ulcerös kolit såsom diarré, rektal blödning och magont. Mesalamin tillhör en klass av läkemedel som kallas aminosalicylater. Asacol fungerar genom att minska svullnad i tjocktarmen.
läs mer...

Köpe Bael

Bael
Bael (äppelmarmelos / Bael Tree / Bilva) en naturlig himalaya produkt. Det är ett rent örtekstrakt i kapselform.
läs mer...

Köpe Bentyl

Bentyl
Bentyl används för att behandla en viss typ av tarmproblem som kallas irritabelt tarmsyndrom. Bentyl hjälper till att minska symptomen på mag- och tarmkramper. Bentyl fungerar genom att sakta ner tarmarnas naturliga rörelser och avkoppla musklerna i magen och tarmarna. Bentyl tillhör en klass av läkemedel som kallas anticholinergics / antispasmodics.
läs mer...

Köpe Carafate

Carafate
Carafate används för att behandla och förebygga magsår i tarmarna. Carafate bildar en beläggning över sår, vilket skyddar området från ytterligare skador.
läs mer...

Köpe Diarex

Diarex
Diarex är en formulering av himalaya-ört som används för att lindra tillfällig obehag och buksmärta.
läs mer...

Köpa Diges Tea

Diges Tea
Diges Tea är en naturlig himalaya produkt som är till hjälp vid behandling av matsmältningsbesvär.
läs mer...

Köpe Dulcolax

Dulcolax
Dulcolax används för att behandla förstoppning. Dulcolax kan också användas för att rensa tarmarna före tarmundersökning / kirurgi. Dulcolax är känt som ett stimulerande laxermedel. Dulcolax fungerar genom att öka tarmarnas rörelse och hjälpa avföring att komma ut.
läs mer...

Köpe Gasex

Gasex
Gasex är en naturlig örtmedicin som är användbar för ett antal matsmältnings- och gastrointestinala problem.
läs mer...

Köpe Herbolax

Herbolax
Herbolax är en hemalayapreparat med milda laxerande egenskaper.
läs mer...

Köpe Himcospaz

Himcospaz
Himcospaz är en himalaya örtteformulering.
läs mer...

Köpe Imodium

Imodium
Imod används för att behandla plötslig diarré (inklusive resenärens diarré). Imod fungerar genom att sänka rörets rörelse. Imod används också för att behandla pågående diarré hos personer med inflammatorisk tarmsjukdom.
läs mer...

Köpa Lactulose Solution

Lactulose Solution
Laktulos Lösning används för att behandla förstoppning.
läs mer...

Köpa Laxa Tea

Laxa Tea
Laxa Tea är en naturlig himalaya teprodukt.
läs mer...

Köpe Misoprostol

Misoprostol
Misoprostol används för att förhindra magssår när du tar NSAID, särskilt om du är i riskzonen för att utveckla magsår eller har en historia av sår. Misoprostol bidrar till att minska risken för allvarliga sårkomplikationer som blödning. Misoprostol skyddar din magefoder genom att sänka mängden syra som kommer i kontakt med det.
läs mer...

Köpa Nexium

Nexium
Nexium används för att behandla vissa mag- och matstrupe problem. Nexium fungerar genom att minska mängden syra som magen gör. Nexium lindrar symtom som halsbränna, sväljningssvårigheter och långvarig hosta. Nexium hjälper till att läka sårskador på magen och matstrupen, hjälper till att förhindra sår och kan hjälpa till att förebygga cancer i matstrupen. Nexium tillhör en klass av läkemedel som kallas protonpumpshämmare.
läs mer...

Köpe Omeprazole

Omeprazole
Omeprazol används för att behandla vissa mag- och matstrupe problem. Omeprazol fungerar genom att minska mängden syra som magen gör. Omeprazol lindrar symtom som halsbränna, sväljningssvårigheter och långvarig hosta. Omeprazol hjälper till att läka syraskador på magen och matstrupen, hjälper till att förhindra sår och kan hjälpa till att förebygga cancer i matstrupen.
läs mer...

Köpe Pancrelipase

Pancrelipase
Pankrelipas används för behandling av olika matsmältningsstörningar.
läs mer...

Köpe Pepcid

Pepcid
Pepcid används för att behandla magsår och tarmar och för att förhindra intestinala sår att komma tillbaka efter att de har läkt. Pepcid används också för att behandla vissa mag- och halsproblem. Pepcid fungerar genom att minska mängden syra som magen gör. Pepcid lindrar symtom som hosta som inte går iväg, magont, halsbränna och svårigheter att svälja.
läs mer...

Köpe Pepfiz

Pepfiz
Pepfiz är en brusande tablett som löser upp i vatten. Pepfiz används för omedelbar befrielse från gas, halsbränna och matsmältningsbesvär.
läs mer...

Köpe Picrolax

Picrolax
Picrolax är en himalaya örtformulering som används för behandling av förstoppning.
läs mer...

Köpe Prevacid

Prevacid
Prevacid används för att behandla vissa mag- och matstrupeproblem (såsom syreåterflöde, sår). Prevacid fungerar genom att minska mängden syra som magen gör. Prevacid lindrar symtom som halsbränna, sväljningssvårigheter och långvarig hosta.
läs mer...

Köpa Prilosec

Prilosec
Prilosec används för att behandla vissa mag- och matstrupeproblem (såsom syreåterflöde, sår). Prilosec fungerar genom att minska mängden syra som magen gör. Prilosec lindrar symtom som halsbränna, sväljningssvårigheter och långvarig hosta.
läs mer...

Köpa Protonix

Protonix
Protonix används för att behandla vissa mag- och matstrupeproblem (såsom syreåterflöde). Protonix fungerar genom att minska mängden syra som magen gör. Protonix lindrar symtom som halsbränna, sväljningssvårigheter och långvarig hosta.
läs mer...

Köpe Sulfasalazine

Sulfasalazine
Sulfasalazin används för att behandla en viss typ av tarmsjukdom som kallas ulcerös kolit. Sulfasalazin botar inte detta tillstånd, men det hjälper till att minska symtom som feber, magont, diarré och rektal blödning.
läs mer...

Köpe Sunthi

Sunthi
Sunthi (Ginger) är en naturlig himalaya produkt. Det är ett rent örtekstrakt i kapselform.
läs mer...

Köpe Trikatu

Trikatu
Trikatu är en hemalaya växtbaserad produkt. Det är en kombination av svartpeppar, indisk långpeppar och ingefära.
läs mer...

Köpe Triphala

Triphala
Triphala är en naturlig himalaya produkt.
läs mer...

Köpe Yashtimadhu

Yashtimadhu
Yashtimadhu (Glycyrrhiza glabra) är ett rent himalaya örttextrakt.
läs mer...

Köpe Zantac

Zantac
Zantac är känd som en H2-blockerare. Zantac fungerar genom att minska mängden syra i magen. Zantac används för att förebygga och behandla halsbränna och andra symtom som orsakas av för mycket syra i magen (surt matsmältningsbesvär).
läs mer...
©2019: Köp Mage utan läkares recept på nätet - Sverige Apotek - Sverige Apotek