Köpa Smärtlindring i Sverige

Köpe Aceclofenac

Aceclofenac
Aceclofenac används för att lindra smärta, svullnad och styvhet som orsakas av artrit. Att minska dessa symptom hjälper dig att göra mer av dina normala dagliga aktiviteter. Aceclofenac är känt som ett nonsteroidalt antiinflammatoriskt läkemedel.
läs mer...

Köpe Aleve

Aleve
Aleve används för att lindra smärta från olika förhållanden som huvudvärk, muskelsmärta, tendonit, tandvärk och menstruationskramper. Aleve är känt som ett icke-steroidalt antiinflammatoriskt läkemedel. Aleve arbetar genom att blockera din kropps produktion av vissa naturliga ämnen som orsakar inflammation.
läs mer...

Köpe Arcoxia

Arcoxia
Arcoxia är en cox-II selektiv icke-steroidal antiinflammatorisk läkemedel. Arcoxia minskar smärta och inflammation genom att blockera COX-2, ett enzym i kroppen. Arcoxia lindrar smärta och inflammation med mindre risk för magsår jämfört med andra NSAID.
läs mer...

Köpe Biosuganril

Biosuganril
Biosuganril (Serratiopeptidas) är ett naturligt enzym som kan vara till hjälp vid lindring av smärta och inflammation.
läs mer...

Köpe Cafergot

Cafergot
Cafergot används för att behandla eller förebygga vissa typer av huvudvärk. Cafergot fungerar genom att minska dessa utvidgade blodkärl. Cafergot ökar absorptionen av ergotamin och smalar också utbredda blodkärl.
läs mer...

Köpa Celebrex

Celebrex
Celebrex är ett nonsteroidalt antiinflammatoriskt läkemedel, speciellt en COX-2-hämmare, som lindrar smärta och svullnad. Celebrex används för att behandla artrit, akut smärta och menstruationsmärta och obehag.
läs mer...

Köpe Diclofenac

Diclofenac
Diklofenak används för att lindra smärta, svullnad (inflammation) och ledstyvhet som orsakas av artrit. Diklofenak är känt som ett nonsteroidalt antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpa Diclofenac Topical Gel

Diclofenac Topical Gel
Diklofenak används för att lindra smärta, svullnad (inflammation) och ledstyvhet som orsakas av artrit. Diklofenak Topical Gel är känd som ett icke-steroidt antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID).
läs mer...

Köpe Emla

Emla
Emla är en lapp som innehåller 2 amidtypsanestetika för att numrera ett litet område, Emla och Emla. Emla används på normal, obruten hud för att förhindra smärta före vissa förfaranden, såsom att infoga en nål för injektioner eller dra blod. Emla används också före vissa vaccinationer. Emla arbetar genom att tillfälligt numrera huden och omgivningen.
läs mer...

Köpe Feldene

Feldene
Feldene är ett icke-steroidalt antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID). Feldene brukade lindra smärta och inflammation i olika muskuloskeletala tillstånd, inklusive olika former av artrit.
läs mer...

Köpa Imitrex

Imitrex
Imitrex används för att behandla migrän. Imitrex hjälper till att lindra huvudvärk, smärta och andra migränsymptom. Imitrex tillhör en klass av droger som kallas triptaner. Imitrex påverkar en viss naturlig substans (serotonin) som orsakar minskning av blodkärlen i hjärnan. Imitrex kan också lindra smärta genom att påverka vissa nerver i hjärnan.
läs mer...

Köpe Indometacin

Indometacin
Indometacin är en typ av läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID). Indometacin används för att lindra smärta och inflammation i ett brett spektrum av muskuloskeletala tillstånd, inklusive olika former av artrit, gikt, muskelsprayer och stammar, ryggsmärta, tendinit och smärta efter ortopediska förfaranden.
läs mer...

Köpe Joynt

Joynt
Joynt är en naturlig örtmedicin som används för att hjälpa till med ledsmärta.
läs mer...

Köpe Lidocaine

Lidocaine
Lidokain används på huden för att stoppa klåda och smärta från vissa hudförhållanden och att behandla mindre obehag och klåda orsakade av hemorrojder och vissa andra problem i könsorganen. Vissa former av lidokain används också för att minska obehag eller smärta under vissa medicinska procedurer / tentor. Lidokain är en lokalbedövning som verkar genom att orsaka tillfällig nummenhet / förlust av känsla i hud och slemhinnor.
läs mer...

Köpe Lioresal

Lioresal
Lioresal används för att behandla muskelspasmer orsakade av vissa tillstånd (som multipel skleros, ryggmärgsskada / sjukdom). Lioresal fungerar genom att hjälpa till att slappna av musklerna.
läs mer...

Köpe Lodine

Lodine
Lodin används för att lindra smärta från olika förhållanden. Det minskar också smärta, svullnad och styvhet från artrit. Lodin är känt som ett icke-steroidalt antiinflammatoriskt läkemedel. Lodine arbetar genom att blockera din kropps produktion av vissa naturliga ämnen som orsakar inflammation.
läs mer...

Köpe Maxalt

Maxalt
Maxalt används för att behandla migrän. Maxalt hjälper till att lindra huvudvärk, smärta och andra migränsymptom. Maxalt tillhör en klass av droger som kallas triptaner. Maxalt påverkar en viss naturlig substans som orsakar förminskning av blodkärlen i hjärnan. Maxalt kan också lindra smärta genom att påverka vissa nerver i hjärnan.
läs mer...

Köpe Mobic

Mobic
Mobic används för att behandla artrit. Det minskar smärta, svullnad och styvhet i lederna. Mobic är känt som ett nonsteroidalt antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID). Mobic kan också användas för att behandla giktattacker.
läs mer...

Köpe Motrin

Motrin
Motrin används för att lindra smärta från olika tillstånd som huvudvärk, tandproblem, menstruationskramper, muskelvärk eller artrit. Motrin används också för att minska feber och för att lindra smärtsmärta och smärta på grund av förkylning eller influensa. Motrin är ett nonsteroidalt antiinflammatoriskt läkemedel. Motrin fungerar genom att blockera din kropps produktion av vissa naturliga ämnen som orsakar inflammation.
läs mer...

Köpa Movexx Plus

Movexx Plus
Movexx Plus används för smärtlindring. Det är en kombination av aceclofenac 100 mg och paracetamol 500 mg. Movexx Plus används för att lindra smärta orsakad av olika förhållanden.
läs mer...

Köpa Muscle & Joint Rub

Muscle & Joint Rub
Muskel & amp; Joint Rub är ett hemalaya-örtmedicin som används för att lindra ryggraden, muskelsprayen och ledvärk.
läs mer...

Köpa Nervz-G

Nervz-G
Nervz-G är ett kombinationsmedicin för behandling av olika nervtillstånd. Nervz-G består av metylkobalamin 500 mcg vilket är en specifik form av vitamin B12 och gabapentin 300mg (Neurontin).
läs mer...

Köpa Nimesulide Gel

Nimesulide Gel
Nimesulid tillhör en grupp läkemedel som kallas icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel. Nimesulid har antiinflammatoriska, antipyretiska och analgetiska egenskaper. Nimesulidgelpreparat för lokaliserad topisk applicering indikeras för behandling av symptomatisk lindring av smärta associerad med sprainer och akut traumatisk tendinit.
läs mer...

Köpa Pain Balm

Pain Balm
Smärta Balm är en hemalaya växtbaserad produkt som används för att lindra smärta.
läs mer...

Köpa Pain Massage Oil

Pain Massage Oil
Smärtmassageolja är en hemoljaolja.
läs mer...

Köpa Panadol Extra

Panadol Extra
Panadol Extra används för att behandla mild till måttlig smärta (från huvudvärk, menstruationsperioder, tandvärk, ryggvärk, artros eller kyla / influensa och smärta) och för att minska feber.
läs mer...

Köpe Pentagesic

Pentagesic
Pentagesic är ett smärtstillande läkemedel. Pentagesic är en kombination av diklofenak och paracetamol. Pentagesic används för att lindra smärta och inflammation i samband med muskuloskeletala och gemensamma störningar.
läs mer...

Köpe Ponstel

Ponstel
Ponstel används för kortvarig behandling av mild till måttlig smärta från olika förhållanden. Ponstel används också för att minska smärta och blodförlust från menstruationsperioder. Ponstel kan också användas för att behandla giktattacker.
läs mer...

Köpe Robaxin

Robaxin
Robaxin används för att behandla muskelspasmer / smärta. Det brukar användas tillsammans med vila, fysioterapi och annan behandling. Robaxin fungerar genom att hjälpa till att slappna av musklerna.
läs mer...

Köpe Robinaxol

Robinaxol
Robinaxol används för att behandla muskelspasmer / smärta. Robinaxol används vanligen tillsammans med vila, fysioterapi och annan behandling. Robinaxol fungerar genom att hjälpa till att slappna av musklerna.
läs mer...

Köpe Rumalaya

Rumalaya
Rumalaya Forte är naturlig himalaya medicin. Det är effektivt vid hantering av gemensamma tillstånd, inklusive artrit, spondylos, inflammatoriska tillstånd på grund av trauma (fibrosit, bursit, synovit, kapslit, tenosynovit, myosit, ischias), artralgi, gikt och adhesiv kapslit (frusen axel).
läs mer...

Köpe Savella

Savella
Savella används för att behandla smärta orsakad av ett tillstånd som kallas fibromyalgi som påverkar muskler, senor, ligament och stödjande vävnader.
läs mer...

Köpe Shallaki

Shallaki
Shallaki (Boswellia serrata) är en hemalaya växtbaserad produkt. Det är ett rent örtekstrakt i kapselform.
läs mer...

Köpe Shigru

Shigru
Shigru (Drumstick Tree / Horse Radish Tree / Moringa oleifera) är en naturlig himalaya produkt. Det är ett rent örtekstrakt i kapselform.
läs mer...

Köpe Skelaxin

Skelaxin
Skelaxin används för att behandla muskelspasmer. Skelaxin används vanligtvis tillsammans med vila, fysioterapi och annan behandling.
läs mer...

Köpe Tizanidine

Tizanidine
Tizanidin används för att behandla muskelspasmer orsakade av vissa tillstånd (som multipel skleros, ryggmärgsskada). Tizanidin fungerar genom att hjälpa till att slappna av musklerna.
läs mer...

Köpe Topamax

Topamax
Topamax används ensam eller med andra läkemedel för att förebygga och kontrollera anfall. Topamax används också för att förhindra migränvärk och minskar hur ofta du får dem. Topamax kommer inte att behandla migrän huvudvärk när det inträffar.
läs mer...

Köpe Toradol

Toradol
Toradol används för kortvarig behandling av måttlig till svår smärta hos vuxna. Det används vanligtvis före eller efter medicinska procedurer eller efter operation. Toradol är ett nonsteroidalt antiinflammatoriskt läkemedel.
läs mer...

Köpe Tylenol

Tylenol
Tylenol används för att behandla mild till måttlig smärta (från huvudvärk, menstruationsperioder, tandvärk, ryggvärk, artros eller kyla / influensa och smärta) och för att minska feber.
läs mer...

Köpe Zanaflex

Zanaflex
Zanaflex används för att behandla muskelspasmer orsakade av vissa tillstånd (som multipel skleros, ryggmärgsskada). Zanaflex arbetar genom att hjälpa till att slappna av musklerna.
läs mer...

Köpe Zupar

Zupar
Zupar används för att lindra smärta orsakad av olika tillstånd.
läs mer...
©2019: Köp Smärtlindring utan läkares recept på nätet - Sverige Apotek - Sverige Apotek