Köpa Generell Hälsa i Sverige

Köpe Actonel

Actonel
Actonel används av vuxna för att behandla en sjukdom som försvagar benen. Actonel hjälper till att minska benvärk och kan förhindra långsiktiga komplikationer från denna sjukdom. Actonel arbetar genom att sänka benförlusten för att bibehålla starka ben och minska risken för brutna ben. Actonel tillhör en klass av läkemedel som kallas bisfosfonater.
läs mer...

Köpe Adefovir

Adefovir
Adefovir används för att behandla en kronisk viral infektion i levern hepatit B hos personer 12 år och äldre. Adefovir fungerar genom att bromsa virusets tillväxt. Adefovir är inte ett botemedel mot hepatit B och förhindrar inte överföring av hepatit B till andra.
läs mer...

Köpe Alfacip

Alfacip
Alfacip är en form av vitamin D som används för att behandla hypokalcemi. Alfacip är viktigt för absorption av kalcium från magen och för kalciums funktion i kroppen. Alfacip är indicerat under alla förhållanden där det föreligger en störning av kalciummetabolismen på grund av nedsatt 1-alfa hydroxylering, t.ex. när det är nedsatt njurfunktion.
läs mer...

Köpe Allopurinol

Allopurinol
Allopurinol används för att behandla gikt och vissa typer av njurstenar. Allopurinol används också för att förhindra ökad urinsyra nivåer hos patienter som får cancerkemoterapi. Allopurinol fungerar genom att minska mängden urinsyra som kroppen gör.
läs mer...

Köpe Antabuse

Antabuse
Antabusee används tillsammans med rådgivning och stöd för att behandla alkoholism. Antabusee arbetar genom att blockera behandling av alkohol i kroppen. Detta gör att du får en dålig reaktion när du dricker alkohol.
läs mer...

Köpe Arava

Arava
Arava används för att behandla reumatoid artrit, ett tillstånd där kroppens försvarssystem inte känner igen kroppen som sig själv och angriper de friska vävnaderna runt lederna. Arava hjälper till att minska ledskador / smärta / svullnad och hjälper dig att flytta bättre. Arava verkar genom att försämra ditt immunförsvar och minska svullnaden.
läs mer...

Köpe Atarax

Atarax
Atarax används för att behandla klåda orsakade av allergier. Atarax är en antihistamin och fungerar genom att blockera en viss naturlig substans som din kropp gör under en allergisk reaktion. Atarax kan också användas på kort sikt för att behandla ångest eller för att hjälpa dig att vara sömnig / avslappnad före och efter operation.
läs mer...

Köpe Azathioprine

Azathioprine
Azathioprin används tillsammans med andra läkemedel för att förhindra avstötning av njurtransplantation. Azathioprin fungerar genom att försvaga din kropps försvar för att hjälpa din kropp att acceptera den nya njuren som om det var ditt eget. Azathioprin tillhör en klass av läkemedel som kallas immunosuppressiva ämnen.
läs mer...

Köpa Bayer ASA Aspirin

Bayer ASA Aspirin
Bayer Aspirin är ett salicylatläkemedel, som ofta används som smärtstillande medel för att lindra smärtsmärta och smärta, som en antipyretisk för att minska feber och som en antiinflammatorisk medicin.
läs mer...

Köpe Boniva

Boniva
Boniva används för att behandla eller förhindra osteoporos hos kvinnor efter klimakteriet. Boniva är utformat för att minska aktiviteten hos cellerna som orsakar benförlust efter klimakteriet, med bara en tablett per månad.
läs mer...

Köpe Carbimazole

Carbimazole
Carbimazol används för att behandla overaktiv sköldkörtel (hypertyreoidism). Carbimazol fungerar genom att stoppa sköldkörteln från att göra för mycket sköldkörtelhormon. Använd Carbimazol regelbundet för att dra största nytta av det. För att hjälpa dig att komma ihåg, ta det vid samma tidpunkter varje dag.
läs mer...

Köpe CellCept

CellCept
CellCept används i kombination med andra läkemedel för att hålla din kropp från att attackera och avvisa ditt transplanterade organ. CellCept tillhör en klass av läkemedel som kallas immunosuppressiva medel. CellCept fungerar genom att försämra kroppens försvar för att hjälpa din kropp att acceptera det nya organet som om det var ditt eget.
läs mer...

Köpe Colchicine

Colchicine
Colchicin används för att förhindra eller behandla giktattacker. Colchicin fungerar genom att minska svullnaden och minska uppbyggnaden av urinsyrakristaller som orsakar smärta i de drabbade leden.
läs mer...

Köpa Cold Balm

Cold Balm
Cold Balm är en lugnande balm som lindrar näs- och bröstkonsumtion. Dess motirritantiska effekter lindrar huvudvärk och kroppssmärtor i samband med förkylning.
läs mer...

Köpe Cyklokapron

Cyklokapron
Cyklokapron används för att behandla kraftig blödning under menstruationsperioden. Cyklokapron fungerar genom att sakta nedbrytningen av blodproppar, vilket bidrar till att förhindra långvarig blödning. Cyklokapron tillhör en klass av läkemedel som kallas antifibrinolytika.
läs mer...

Köpe Cystone

Cystone
Cyston är en himalaya örtteformulering som används för att behandla och förebygga urinvägsinfektioner och njurestenbildning.
läs mer...

Köpa Dental Cream

Dental Cream
Dental Cream är en speciellt formulerad himalaya örtte tandkräm.
läs mer...

Köpe Detrol

Detrol
Detrol används för att behandla en överaktiv blåsan. Genom att slappna av musklerna i blåsan förbättrar Detrol din förmåga att kontrollera din urinering. Detrol hjälper till att minska läckage av urin, känslor av att behöva urinera direkt och frekventa resor till badrummet. Detrol tillhör klassen läkemedel som kallas antispasmodik.
läs mer...

Köpe Dexamethasone

Dexamethasone
Dexametason används för att behandla tillstånd som artrit, blod / hormon / immunförsvar, allergiska reaktioner, vissa hud- och ögonförhållanden, andningssvårigheter, vissa tarmproblem och vissa cancerformer. Dexametason används också som ett test för binjurstörning.
läs mer...

Köpe Diamox

Diamox
Diamox används för att förebygga och minska symtomen på höjdsjuka. Diamox kan minska huvudvärk, trötthet, illamående, yrsel och andfåddhet som kan uppstå när du klättrar snabbt till höga höjder. Diamox är särskilt användbar i situationer då du inte kan göra en långsam uppstigning.
läs mer...

Köpe Didronel

Didronel
Didronel används för att behandla en viss typ av bensjukdom som kallas Pagets sjukdom. Didronel fungerar genom att sänka benförlusten, vilket hjälper till att hålla dina ben starka och mindre benägna att bryta. Didronel hjälper också till att minska benvärk från denna sjukdom. Didronel tillhör en klass av läkemedel som kallas bisfosfonater.
läs mer...

Köpa Diltiazem Cream

Diltiazem Cream
Diltiazem Cream används för att förhindra bröstsmärta. Diltiazem Cream kan bidra till att öka din förmåga att träna och minska hur ofta du får angina attacker. Diltiazem Cream kallas en kalciumkanal blockerare. Diltiazem Cream fungerar genom att koppla av blodkärl i kropp och hjärta och sänker hjärtfrekvensen.
läs mer...

Köpe Ditropan

Ditropan
Ditropan används för att behandla vissa urinblåsor och urinvägar. Ditropan slappar av musklerna i urinblåsan för att minska problem med brådskande och frekvent urinering. Ditropan tillhör en klass av läkemedel som kallas antispasmodik.
läs mer...

Köpe Epogen

Epogen
Epogen används för att behandla anemi hos personer med långvarig allvarlig njursjukdom, personer som får zidovudin för att behandla hiv och personer som får kemoterapi för vissa typer av cancer. Epogen kan också användas för anemiska patienter för att minska behovet av blodtransfusioner före vissa planerade operationer som har stor risk för blodförlust.
läs mer...

Köpe Florinef

Florinef
Florinef är en kortikosteroid.
läs mer...

Köpa Fosamax

Fosamax
Fosamax används för att förebygga och behandla vissa typer av benförlust hos vuxna. Fosamax arbetar genom att sänka benförlusten.
läs mer...

Köpe Kenalog

Kenalog
Kenalog används för att behandla olika hudförhållanden. Kenalog minskar svullnad, klåda och rodnad som kan uppstå vid dessa typer av tillstånd. Kenalog är en kortikosteroid med medel till starkt potens.
läs mer...

Köpe Meclizine

Meclizine
Meclizine är en antihistamin som används för att förebygga och behandla illamående, kräkningar och yrsel orsakad av rörelsesjukdom. Meklizin kan också användas för att minska yrsel och förlust av balans orsakad av inre öronproblem.
läs mer...

Köpe Meldonium

Meldonium
Meldonium är en anti-iskemi medicin och en prestanda förstärkare. Meldonium används vid behandling av angina, myokardinfarkt och kroniskt hjärtsvikt.
läs mer...

Köpe Mestinon

Mestinon
Mestinon används för att förbättra muskelstyrkan hos patienter med viss muskelsjukdom. Mestinon fungerar genom att förhindra nedbrytning av ett visst naturligt ämne (acetylkolin) i kroppen. Mestinon behövs för normal muskelfunktion.
läs mer...

Köpe Motilium

Motilium
Motilium tillhör en grupp läkemedel som kallas dopaminantagonister. Motilium används för att behandla följande tillstånd hos vuxna: Illamående och kräkningar, obehag orsakad av en långsam rörelse som kallas gastroparesis.
läs mer...

Köpe Naltrexone

Naltrexone
Naltrexon används för att förhindra personer som har varit beroende av vissa droger från att ta dem igen. Naltrexon används som en del av ett fullständigt behandlingsprogram för drogmissbruk. Naltrexon får inte användas för personer som för närvarande tar opiater, inklusive metadon.
läs mer...

Köpe Nimotop

Nimotop
Nimotop används för att minska problem på grund av en viss typ av blödning i hjärnan (subaraknoid blödning-SAH). Nimotop kallas en kalciumkanal blockerare.
läs mer...

Köpe Persantine

Persantine
Persantinee används i kombination med "blodförtunnare" såsom warfarin för att hålla blodproppar från att bildas efter hjärtklaffbyten. Persantin är ett läkemedel mot blodplättar. Persantine hjälper till att hålla blodflödet genom att stoppa blodplättar från att klumpa ihop och genom att hålla hjärtat blodkärl öppna.
läs mer...

Köpa Potassium Citrate

Potassium Citrate
Kalium Citrate används för att göra urinen mindre sur. Kaliumcitrat kan också förebygga och behandla vissa metaboliska problem (acidos) som orsakas av njursjukdom.
läs mer...

Köpe Prednisolone

Prednisolone
Prednisolon är en konstgjord form av ett naturligt ämne som tillverkas av binjurarna. Prednisolon används för att behandla tillstånd som artrit, blodproblem, immunförsvar, hud- och ögonförhållanden, andningssvårigheter, cancer och allvarliga allergier.
läs mer...

Köpe Prograf

Prograf
Prograf används tillsammans med andra läkemedel för att förhindra avvisning av njure, hjärta eller levertransplantation. Prograf tillhör en klass av läkemedel som kallas immunosuppressiva medel. Prograf arbetar genom att försämra kroppens försvar (immunförsvar) för att hjälpa din kropp att acceptera det nya organet som om det var ditt eget.
läs mer...

Köpe Pyridium

Pyridium
Pyridium används för att lindra symtom som orsakas av urinvägsirritation som smärta, brännande och känslan av att man behöver urinera snabbt eller ofta. Pyridium behandlar inte orsaken till urinirritationen, men det kan hjälpa till att lindra symtomen medan andra behandlingar träder i kraft.
läs mer...

Köpe Reglan

Reglan
Reglan används för att behandla vissa tillstånd i mag och tarmar. Reglan används som en kortvarig behandling för uthållig halsbränna när de vanliga medicinerna inte fungerar tillräckligt bra. Reglan används mest för halsbränna som uppträder efter en måltid eller under dagen.
läs mer...

Köpe Rocaltrol

Rocaltrol
Rocaltrol är en konstgjord aktiv form av D-vitamin. De flesta får tillräckligt med D-vitamin från exponering för solen och från starka livsmedelsprodukter. D-vitamin hjälper till att kontrollera parathyroidhormon och nivåerna av vissa mineraler som behövs för att bygga och hålla starka ben.
läs mer...

Köpe Rogaine

Rogaine
Rogaine-lösning och skum används för att hjälpa hårväxten vid behandling av manlig mallhalt. Rogaine används inte för skallighet på framsidan av hårbotten eller avtagande hårlinje hos män. Skummet och 2 procent Rogaine-lösningen används också för att hjälpa hårväxten hos kvinnor med gallring.
läs mer...

Köpe Sevelamer

Sevelamer
Sevelamer används för att sänka höga fosfornivåer hos patienter som är i dialys på grund av svår njursjukdom. Sevelamer fungerar genom att hålla på fosfat från kosten så att den kan passera ur kroppen.
läs mer...

Köpe Synthroid

Synthroid
Synthroid används för att behandla en underaktiv sköldkörtel (hypotyroidism). Synthroid ersätter eller ger mer sköldkörtelhormon, vilket normalt produceras av sköldkörteln.
läs mer...

Köpe Triamcinolone

Triamcinolone
Triamcinolon används för att behandla olika hudförhållanden. Triamcinolon minskar svullnad, klåda och rodnad som kan uppstå vid dessa typer av tillstånd. Triamcinolon är en kortikosteroid med medel till stark styrka.
läs mer...

Köpe Urispas

Urispas
Urispas används för att behandla vissa symtom i urinblåsa / urinvägs. Urispas är en avslappnad smidig muskel. Urispas fungerar genom att koppla av musklerna i blåsan. Urispas hjälper till att minska läckage av urin, känslor av att behöva urinera genast, frekventa resor till badrummet och smärta i urinblåsan.
läs mer...

Köpe Urivoid

Urivoid
Urivoid används för att behandla vissa blåsproblem såsom oförmåga att urinera eller tömma blåsan helt på grund av vissa orsaker (t ex operation, problem med urinblåsan). Urivoid fungerar genom att hjälpa blåsermuskeln att klämma bättre och därigenom förbättra din förmåga att urinera.
läs mer...

Köpe Ursodiol

Ursodiol
Ursodoil är en gallsyra. Ursodiol används för att behandla gallstenar och förhindra att gallsten bildas. Ursodiol används också vid behandling av gallkirros.
läs mer...

Köpe Vasodilan

Vasodilan
Vasodilan används tillsammans med annan behandling för vissa blodkärlssjukdomar. Vasodilan fungerar genom att utöka blodkärlen för att öka blodflödet (förbättra cirkulationen) till vissa delar av kroppen.
läs mer...

Köpe Vesicare

Vesicare
Vesicare används för att behandla en överaktiv blåsan. Genom att koppla av musklerna i blåsan förbättrar Vesicare din förmåga att kontrollera urinlösningen. Vesicare hjälper till att minska läckage av urin, känslor av att behöva urinera direkt och frekventa resor till badrummet. Vesicare tillhör klassen av läkemedel som kallas antispasmodik.
läs mer...

Köpe Zofran

Zofran
Zofran används ensamt eller med andra läkemedel för att förhindra illamående och kräkningar som orsakas av cancerbehandling och strålbehandling. Zofran används också för att förebygga och behandla illamående och kräkningar efter operation. Zofran arbetar genom att blockera en av kroppens naturliga ämnen som orsakar kräkningar.
läs mer...

Köpa Zolmist Spray

Zolmist Spray
Zolmist Spray används för att behandla migrän. Zolmist Spray hjälper till att lindra huvudvärk, smärta och andra migränsymptom. Zolmist Spray hör till en klass av droger som kallas triptaner.
läs mer...
©2019: Köp Generell Hälsa utan läkares recept på nätet - Sverige Apotek - Sverige Apotek