Köpa Blodtryck / Hjärta i Sverige

Köpa Abana HeartCare

Abana HeartCare
Abana är en örtformulering av himalaya med kraftiga hjärtskyddande egenskaper.
läs mer...

Köpe Adalat

Adalat
Adalat används för att förhindra vissa typer av bröstsmärta. Adalat kan ge dig möjlighet att träna mer och minska frekvensen av angina attacker. Adalat tillhör en klass av läkemedel som kallas kalciumkanalblockerare. Adalat fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare. Adalat måste tas regelbundet för att vara effektivt. Det ska inte användas för att behandla attacker av bröstsmärta när de uppstår.
läs mer...

Köpe Aldactone

Aldactone
Aldactone används för att behandla högt blodtryck och hjärtsvikt. Att sänka högt blodtryck hjälper till att förhindra stroke, hjärtinfarkt och njureproblem. Aldakton används också för att behandla svullnad orsakad av vissa tillstånd genom att avlägsna överskott av vätska och förbättra symtom som andningsproblem.
läs mer...

Köpa Altace

Altace
Altace används för att behandla högt blodtryck. Altace används också för att förbättra överlevnaden efter hjärtattack. Altace kan också användas till högriskpatienter för att förhindra hjärtinfarkt och stroke. Altace kan också användas för att behandla hjärtsvikt hos patienter som nyligen haft hjärtinfarkt.
läs mer...

Köpa Amlopres-AT

Amlopres-AT
Amlopres-AT används med eller utan andra läkemedel för att behandla högt blodtryck. Att sänka högt blodtryck hjälper till att förhindra stroke, hjärtinfarkt och njureproblem. Amlopres-AT tillhör en klass av läkemedel som kallas kalciumkanalblockerare. Amlopres-AT fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpa Amlopres-Z

Amlopres-Z
Amlopres-Z används med eller utan andra läkemedel för att behandla högt blodtryck. Att sänka högt blodtryck hjälper till att förhindra stroke, hjärtinfarkt och njureproblem. Amlopres-Z tillhör en klass av läkemedel som kallas kalciumkanalblockerare. Amlopres-Z fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpe Arjuna

Arjuna
Arjuna (Terminalia arjuna) är en naturlig himalaya produkt. Det är ett rent örtekstrakt i kapselform.
läs mer...

Köpe Atenolol

Atenolol
Atenolol används med eller utan andra läkemedel för att behandla högt blodtryck. Att sänka högt blodtryck hjälper till att förhindra stroke, hjärtinfarkt och njureproblem. Atenolol används också för att behandla bröstsmärta och förbättra överlevnaden efter hjärtattack.
läs mer...

Köpe Avalide

Avalide
Avalide används för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Avalide är en angiotensinreceptor blockerare (ARB) och fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan strömma lättare. Avalide är ett "vattenpiller" (diuretikum) som gör att du får mer urin, vilket hjälper din kropp att bli av med extra salt och vatten.
läs mer...

Köpe Avapro

Avapro
Avapro används för att behandla högt blodtryck (hypertoni) och för att skydda njurarna från skador på grund av diabetes. Avapro tillhör en klass av läkemedel som kallas angiotensinreceptorblockerare. Avapro fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan strömma lättare.
läs mer...

Köpe Azor

Azor
Azor används för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Azor fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare. Azor är en kalciumkanal blockerare och Azor är en angiotensinreceptor blockerare.
läs mer...

Köpe Benicar

Benicar
Benicar används för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Benicar tillhör en klass av läkemedel som kallas angiotensinreceptorblockerare. Benicar fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan strömma lättare. Benicar används också för att behandla hjärtsvikt.
läs mer...

Köpe Betapace

Betapace
Betapace används för att behandla en allvarlig typ av snabbt hjärtslag som kallas fördröjd ventrikulär takykardi. Betapace används också för att behandla vissa snabba / oregelbundna hjärtslag hos patienter med svåra symptom som svaghet och andfåddhet. Betapace hjälper till att minska dessa symtom. Det saktar hjärtfrekvensen och hjälper hjärtat att slå mer normalt och regelbundet. Betapace är både en beta-blockerare och en anti-arytmisk.
läs mer...

Köpe Caduet

Caduet
Caduet är en kalciumkanal blockerare och används för att behandla högt blodtryck eller förhindra bröstsmärta (angina). Caduet fungerar genom att koppla av blodkärlen så att blodet kan flöda lättare och hjärtat inte behöver fungera så hårt.
läs mer...

Köpe Cardura

Cardura
Cardura används ensam eller med andra läkemedel för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Cardura fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpe Chologuardhills

Chologuardhills
Chologuardhills är ett växtbaserat ayurvediskt läkemedel som används för att bibehålla hälsosamma lipidnivåer i kroppen.
läs mer...

Köpe Clonidine

Clonidine
Clonidin används ensamt eller med andra läkemedel för att behandla högt blodtryck. Att sänka högt blodtryck hjälper till att förhindra stroke, hjärtinfarkt och njureproblem. Clonidin hör till en klass av läkemedel som verkar i hjärnan för att sänka blodtrycket. Clonidin fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpa Co-Diovan

Co-Diovan
Co-Diovan är en kombination av 2 aktiva substanser: valsartan och hydroklortiazid. Co-Diovan används för behandling av högt blodtryck (hypertoni).
läs mer...

Köpe Cordarone

Cordarone
Cordarone används för att behandla vissa typer av allvarlig oregelbunden hjärtslag. Cordarone används för att återställa normal hjärtrytm och upprätthålla en regelbunden, stabil hjärtslag. Cordaron är känt som ett antiarytmiskt läkemedel. Cordarone fungerar genom att blockera vissa elektriska signaler i hjärtat som kan orsaka oregelbunden hjärtslag.
läs mer...

Köpe Coreg

Coreg
Coreg används för att behandla högt blodtryck och hjärtsvikt. Coreg används också efter hjärtinfarkt för att förbättra chansen att överleva om ditt hjärta inte pumpar väl. Coreg arbetar genom att blockera verkan av vissa naturliga ämnen i din kropp, såsom epinefrin, på hjärtat och blodkärlen.
läs mer...

Köpe Coversyl

Coversyl
Coversyl används för att behandla högt blodtryck. Coversyl används också för att förhindra hjärtinfarkt hos patienter med en viss typ av hjärtsjukdom. Coversyl tillhör en klass av läkemedel som kallas ACE-hämmare. Coversyl fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpa Cozaar

Cozaar
Cozaar används för att behandla högt blodtryck och för att skydda njurarna från skador på grund av diabetes. Cozaar används också för att sänka risken för stroke hos patienter med högt blodtryck och ett förstorat hjärta. Cozaar tillhör en klass av läkemedel som kallas angiotensinreceptorblockerare. Cozaar fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpa Diltiazem HCL

Diltiazem HCL
Diltiazem används för att förhindra bröstsmärta. Diltiazem HCL kan bidra till att öka din förmåga att träna och minska hur ofta du får angina attacker. Diltiazem HCL kallas en kalciumkanal blockerare. Diltiazem HCL fungerar genom att koppla av blodkärl i kropp och hjärta och sänker hjärtfrekvensen. Blodet kan flöda lättare och ditt hjärta fungerar mindre svårt att pumpa blod.
läs mer...

Köpe Diovan

Diovan
Diovan används för att behandla högt blodtryck och hjärtsvikt. Diovan används också för att förbättra chansen att leva längre efter hjärtinfarkt. Diovan tillhör en klass av läkemedel som kallas angiotensinreceptorblockerare (ARB). Diovan fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan strömma lättare. Att sänka högt blodtryck hjälper till att förhindra stroke, hjärtinfarkt och njureproblem.
läs mer...

Köpe Hydrochlorothiazide

Hydrochlorothiazide
Hydroklortiazid används för att behandla högt blodtryck. Att sänka högt blodtryck hjälper till att förhindra stroke, hjärtinfarkt och njureproblem. Hydroklortiazid är ett "vattenpiller" som gör att du får mer urin. Detta hjälper din kropp att bli av med extra salt och vatten.
läs mer...

Köpe Hytrin

Hytrin
Hytrin används ensamt eller med andra droger för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Hytrin fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpe Hyzaar

Hyzaar
Hyzaar är en kombination av en angiotensin II-receptorantagonist (losartankalium) och ett diuretikum (hydroklortiazid).
läs mer...

Köpe Inderal

Inderal
Inderal är en beta-blockerare som används för att behandla högt blodtryck, oregelbundna hjärtslag, skakningar och andra tillstånd. Inderal används efter hjärtinfarkt för att förbättra risken för överlevnad. Inderal används också för att förhindra migrän huvudvärk och bröstsmärta (angina).
läs mer...

Köpa Isosorbide Mononitrate

Isosorbide Mononitrate
Isosorbidmononitrat används för att förhindra bröstsmärta (angina) hos patienter med ett visst hjärtsjukdom (kranskärlssjukdom). Isosorbidmononitrat tillhör en klass av läkemedel som kallas nitrater. Isosorbidmononitrat fungerar genom att koppla av och utöka blodkärlen så att blodet lättare kan flöda till hjärtat.
läs mer...

Köpe Lanoxin

Lanoxin
Lanoxin används för att behandla hjärtsvikt, vanligtvis tillsammans med andra läkemedel. Lanoxin används också för att behandla en viss typ av oregelbunden hjärtslag. Lanoxin tillhör en klass av läkemedel som kallas hjärtglykosider. Lanoxin verkar genom att påverka vissa mineraler (natrium och kalium) i hjärtcellerna.
läs mer...

Köpe Lasix

Lasix
Lasix används för att reducera extra vätska i kroppen orsakad av tillstånd som hjärtsvikt, leversjukdom och njursjukdom. Lasix används också för att behandla högt blodtryck. Att sänka högt blodtryck hjälper till att förhindra stroke, hjärtinfarkt och njureproblem.
läs mer...

Köpe Lasuna

Lasuna
Lasuna (Vitlök) är en naturlig hemalaya växtbaserad produkt. Det är ett rent vitlöksextrakt med kraftiga hypolipidemiska egenskaper.
läs mer...

Köpa Lipitor

Lipitor
Lipitor används tillsammans med en ordentlig kost som hjälper till att sänka "dåligt" kolesterol och fetter och höja "gott" kolesterol i blodet. Lipitor tillhör en grupp läkemedel som kallas statiner. Lipitor fungerar genom att minska mängden kolesterol som görs av levern.
läs mer...

Köpe Lopid

Lopid
Lopid används tillsammans med en riktig kost för att minska fett och höja "gott" kolesterol i blodet. Lopid kan också bidra till att sänka "dåligt" kolesterol. Lopid tillhör en grupp läkemedel som kallas "fibrates". Lopid fungerar genom att minska mängden fett som produceras av levern.
läs mer...

Köpe Lozol

Lozol
Lozol används för att behandla högt blodtryck. Lozol används också för att minska extra salt och vätska i kroppen (ödem) som orsakas av ett visst hjärtproblem (hjärtsvikt).
läs mer...

Köpe Micardis

Micardis
Micardis används för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Micardis tillhör en klass av läkemedel som kallas angiotensinreceptorblockerare (ARB). Micardis fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpe Minipress

Minipress
Minipress används med eller utan andra läkemedel för att behandla högt blodtryck. Minipress tillhör en klass av läkemedel som kallas alfa-blockerare. Minipress fungerar genom att koppla av och utöka blodkärlen så att blodet kan strömma lättare.
läs mer...

Köpe Nebivolol

Nebivolol
Nebivolol används för att behandla högt blodtryck. Nebivolol tillhör en klass av läkemedel som kallas beta-blockerare. Nebivolol fungerar genom att blockera verkan av vissa naturliga ämnen i din kropp, såsom epinefrin, på hjärtat och blodkärlen.
läs mer...

Köpe Nitroglycerin

Nitroglycerin
Nitroglycerin tillhör en klass av läkemedel som kallas vasodilatatorer. Nitroglycerin används vid behandling av hjärtsjukdomar som angina (bröstsmärta) och kroniskt hjärtsvikt.
läs mer...

Köpe Norvasc

Norvasc
Norvasc används med eller utan andra läkemedel för att behandla högt blodtryck. Norvasc tillhör en klass av läkemedel som kallas kalciumkanalblockerare. Norvasc fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare.
läs mer...

Köpa Plavix

Plavix
Plavix används för att förhindra hjärtinfarkt och stroke hos personer med hjärtsjukdom, ny stroke eller blodcirkulationssjukdom. Plavix används också med aspirin för att behandla nya / förvärrade bröstsmärta och för att hålla blodkärlen öppen och förhindra blodproppar efter vissa förfaranden. Plavix kan också användas för att förhindra hjärtinfarkt och stroke hos personer med oregelbunden hjärtslag.
läs mer...

Köpe Plendil

Plendil
Plendil används för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Plendil är känd som en kalciumkanal blockerare. Genom att blockera kalcium, slappnar Plendil ut och ökar blodkärlen så att blodet kan strömma lättare.
läs mer...

Köpe Pletal

Pletal
Pletal används för att förbättra symtomen på ett visst blodflödesproblem i benen. Pletal kan minska muskelsmärta / kramper som uppträder under träning / gång. Pletal kan öka blodflödet och mängden syre som kommer till musklerna.
läs mer...

Köpe Prinivil

Prinivil
Prinivil används för att behandla högt blodtryck. Prinivil används också för att behandla hjärtsvikt och förbättra överlevnaden efter hjärtattack.
läs mer...

Köpe Ranolazine

Ranolazine
Ranolazin används för att behandla kronisk angina (bröstsmärta). Kronisk angina är bröstsmärta, obehag eller tryck som orsakas av träning, extrema temperaturer, mental eller känslomässig stress eller gå i kallt väder, uppförsbacke eller efter att ha ätit. Ranolazin kan hjälpa till att minska antalet angina attacker om de tas som föreskrivna.
läs mer...

Köpa Rosulip-F

Rosulip-F
Rosulip-F används tillsammans med en riktig kost som hjälper till att sänka "dåligt" kolesterol och fett och höja "bra" kolesterol i blodet. Rosulip-F tillhör en grupp läkemedel som kallas statiner. Rosulip-F fungerar genom att minska mängden kolesterol som görs av levern.
läs mer...

Köpe Serpina

Serpina
Serpina (Sarpagandha) är en naturlig himalaya produkt. Det är ett rent örtekstrakt i kapselform.
läs mer...

Köpa Toprol XL

Toprol XL
Toprol XL är en beta-blockerare som används för att behandla bröstsmärta, hjärtsvikt och högt blodtryck. Toprol XL fungerar genom att blockera verkan av vissa naturliga kemikalier i din kropp (som epinefrin) som påverkar hjärtat och blodkärlen.
läs mer...

Köpe Torsemide

Torsemide
Torsemid används för att minska extravätska i kroppen (ödem) orsakad av tillstånd som hjärtsvikt, leversjukdom och njursjukdom. Torsemid används också för att behandla högt blodtryck.
läs mer...

Köpe Trandate

Trandate
Trandat används med eller utan andra läkemedel för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Trandat är både en alfa blockerare och beta blockerare.
läs mer...

Köpe Trental

Trental
Trental används för att förbättra symtomen på ett visst blodflödesproblem i benen / armarna. Trental kan minska muskelvärk / smärta / kramper under träning, inklusive vandring, som uppstår med intermittent claudication. Trental tillhör en klass av läkemedel som kallas hemorrologiska medel. Trental arbetar genom att hjälpa blodflödet lättare genom smalare artärer.
läs mer...

Köpe Tricor

Tricor
Tricor används tillsammans med en riktig kost för att minska "dåligt" kolesterol och fetter och höja "gott" kolesterol i blodet. Tricor arbetar genom att öka den naturliga substansen som bryter ner fetter i blodet. Tricor tillhör en grupp läkemedel som kallas "fibrates".
läs mer...

Köpe Vasotec

Vasotec
Vasotec används för att behandla högt blodtryck. Vasotec används också för att behandla hjärtsvikt och för att förhindra att personer med ett visst hjärtaproblem utvecklar hjärtsvikt. Vasotec tillhör en klass av läkemedel som kallas ACE- hämmare. Vasotec fungerar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan strömma lättare.
läs mer...

Köpe Vastarel

Vastarel
Vastarel är ett anti-ischemiskt metaboliskt medel. Vastarel är effektiv vid behandling av stabil angina. Vastarel kan användas ensamt eller i kombination med andra antianginalmedel.
läs mer...

Köpe Verapamil

Verapamil
Verapamil används med eller utan andra läkemedel för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Verapamil kallas en kalciumkanal blockerare. Verapamil verkar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare. Verapamil används också för att förhindra bröstsmärta (angina).
läs mer...

Köpe Zebeta

Zebeta
Zebeta används med eller utan andra läkemedel för att behandla högt blodtryck (hypertoni). Zebeta tillhör en klass av läkemedel som kallas betablockerare. Zebeta fungerar genom att blockera verkan av vissa naturliga kemikalier i din kropp som epinefrin på hjärtat och blodkärlen.
läs mer...

Köpe Zestoretic

Zestoretic
Zestoretic används för att behandla högt blodtryck. Zestoretic innehåller två mediciner: Zestoretic och Zestoretic. Zestoretic är en ACE-hämmare och arbetar genom att koppla av blodkärl så att blodet kan flöda lättare. Zestoretic är ett "vattenpiller" (diuretikum) som gör att du får mer urin, vilket hjälper din kropp att bli av med extra salt och vatten.
läs mer...
©2019: Köp Blodtryck / Hjärta utan läkares recept på nätet - Sverige Apotek - Sverige Apotek