Köpa Antiviral i Sverige

Köpa Acivir Cream

Acivir Cream
Acivir Cream används för att behandla infektioner orsakade av vissa typer av virus. Acivir Cream behandlar kalla sår runt munnen orsakad av herpes simplex, bältros som orsakas av herpes zoster och vattkoppor.
läs mer...

Köpa Anti Flu Face Mask

Anti Flu Face Mask
Hälsoansvariga inklusive CDC (Centers for Disease Control and Prevention) anger att ansiktsmasker faktiskt kan minska risken för att få influensa. Denna andningsskyddsmask uppfyller CDC-riktlinjerna och ger skydd mot influensavirus.
läs mer...

Köpa Anti-Bacterial Face Mask

Anti-Bacterial Face Mask
Denna bekväma engångsmask med hög bakteriefiltreringseffektivitet (BFE) är utmärkt för att förhindra överföring av infektioner. Masken är speciellt konstruerad för användning i högriskmiljöer och farliga situationer.
läs mer...

Köpe Atazanavir

Atazanavir
Atazanavir används tillsammans med andra HIV-mediciner för att bekämpa HIV-infektion. Atazanavir bidrar till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Atazanavir sänker din chans att få hivkomplikationer och förbättrar livskvaliteten.
läs mer...

Köpe Atripla

Atripla
Atripla används ensam eller med andra HIV-mediciner för att hjälpa till att kontrollera HIV-infektion. Atripla bidrar till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Detta minskar din chans att få hivkomplikationer och förbättrar livskvaliteten. Atripla tillhör en klass av läkemedel som är kända som omvänd transkriptashämmare med icke-nukleosid. Atripla tillhör en klass av läkemedel som kallas nukleosid-omvänt transkriptashämmare.
läs mer...

Köpe Combivir

Combivir
Combivir används tillsammans med andra HIV-mediciner för att bekämpa HIV-infektion. Combivir bidrar till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Detta minskar din chans att få hivkomplikationer och förbättrar livskvaliteten.
läs mer...

Köpe Darunavir

Darunavir
Darunavir används tillsammans med andra HIV-mediciner för att bekämpa HIV-infektion. Darunavir bidrar till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Detta minskar din chans att få hivkomplikationer (som nya infektioner, cancer) och förbättrar livskvaliteten.
läs mer...

Köpe Epivir

Epivir
Epivir används tillsammans med andra HIV-mediciner för att bekämpa HIV-infektion. Epivir bidrar till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Detta minskar din chans att få hivkomplikationer och förbättrar livskvaliteten. Epivir tillhör en klass av läkemedel som kallas nukleosid-omvänt transkriptashämmare-NRTI.
läs mer...

Köpe Famvir

Famvir
Famvir används för att behandla infektioner orsakade av vissa typer av virus. Famvir behandlar bältros som orsakas av herpes zoster. Det behandlar också utbrott av herpes simplex som orsakar kalla sår runt munnen, sår runt anus och genital herpes. Hos människor med frekventa utbrott av genital herpes är Famvir van vid att hjälpa till att minska antalet framtida episoder.
läs mer...

Köpe Lopimune

Lopimune
Lopimune används för behandling och förebyggande av hiv / aids. Det är en kombination av två anti-hiv-läkemedel - lopinavir och ritonavir. Lopimune kan användas för behandling av vuxna, ungdomar och barn över 2 år.
läs mer...

Köpe Nevirapine

Nevirapine
Nevirapin används tillsammans med andra HIV-mediciner för att bekämpa HIV-infektion. Nevirapin bidrar till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Detta minskar din chans att få hivkomplikationer och förbättrar livskvaliteten. Nevirapin tillhör en klass av läkemedel som är kända som omvänd transkriptashämmare med icke- nukleosid.
läs mer...

Köpe Podofilox

Podofilox
Podofilox används för att behandla vårtor på utsidan av könsorganen. Det stannar växtens tillväxt och vargen slocknar i slutändan. Podofilox tillhör en grupp läkemedel som kallas antimitotika. Podofilox kan också användas för att behandla en hudinfektion som kallas molluscum contagiosum.
läs mer...

Köpe Retrovir

Retrovir
Retrovir används tillsammans med andra HIV-mediciner för att bekämpa HIV-infektion. Retrovir hjälper till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Detta minskar din chans att få hivkomplikationer och förbättrar livskvaliteten. Retrovir tillhör en klass av läkemedel som är kända som nukleosid-omvänt transkriptashämmare- NRTI.
läs mer...

Köpe Ribavirin

Ribavirin
Ribavirin används i kombination med andra antivirala läkemedel för att behandla kronisk hepatit C, en viral infektion i levern. Kronisk hepatit C-infektion kan orsaka allvarliga leverproblem såsom ärrbildning eller levercancer. Ribavirin fungerar genom att minska mängden hepatit C-virus i kroppen, vilket kan hjälpa din lever att återhämta sig.
läs mer...

Köpe Ritomune

Ritomune
Ritomune är ett antiretroviralt läkemedel från proteashämmarklassen. Ritomune används för att behandla HIV-infektion och AIDS.
läs mer...

Köpe Sustiva

Sustiva
Sustiva används tillsammans med andra HIV-mediciner för att bekämpa HIV-infektion. Sustiva bidrar till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Detta minskar din chans att få hivkomplikationer och förbättrar livskvaliteten. Sustiva tillhör en klass av läkemedel som är kända som omvänd transkriptashämmare med icke- nukleosid.
läs mer...

Köpe Truvada

Truvada
Truvada används tillsammans med andra HIV-mediciner för att bekämpa HIV-infektion. Truvada hjälper till att minska mängden hiv i din kropp så att ditt immunsystem kan fungera bättre. Detta minskar din chans att få hivkomplikationer och förbättrar livskvaliteten. Truvada är en kombination av två olika droger. Truvada kallas en nukleosidomvänd transkriptashämmare, medan Truvada kallas en nukleotid revers transkriptashämmare. De kallas ofta NRTI.
läs mer...

Köpa Valtrex

Valtrex
Valtrex används för att behandla infektioner orsakade av vissa typer av virus. Hos barn används det för att behandla kalla sår runt munnen och vattkopporna (orsakad av varicella zoster). Hos vuxna används Valtrex för att behandla bältros (orsakad av herpes zoster) och kalla sår runt munnen.
läs mer...

Köpa Zovirax

Zovirax
Zovirax används för att behandla infektioner orsakade av vissa typer av virus. Zovirax behandlar kalla sår runt munnen (orsakad av herpes simplex), bältros (orsakad av herpes zoster) och vattkoppor.
läs mer...
©2019: Köp Antiviral utan läkares recept på nätet - Sverige Apotek - Sverige Apotek