Köpa Antibiotika i Sverige

Köpe Albenza

Albenza
Albenza används för att behandla vissa bandmask infektioner, såsom neurocysticercosis och hydatid sjukdom. Albenza kan också användas för att behandla andra typer av maskinfektioner.
läs mer...

Köpe Amikacin

Amikacin
Amikacin används för att förhindra eller behandla ett brett spektrum av bakterieinfektioner. Amikacin tillhör en klass av läkemedel som kallas aminoglykosidantibiotika. Amikacin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Antibiotika fungerar bäst när mängden medicin i kroppen hålls på en konstant nivå.
läs mer...

Köpe Amoxicillin

Amoxicillin
Amoxicillin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Amoxicillin är ett antibiotikum av penicillintyp. Amoxicillin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Amoxicillin används också med andra läkemedel för att behandla magsår / tarmsår som orsakas av bakterierna H. pylori och för att förhindra att såren återvänder.
läs mer...

Köpa Amoxicillin Tablets

Amoxicillin Tablets
Amoxicillin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Amoxicillin Tablets är ett antibiotikum av penicillintyp. Amoxicillin Tablets fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Amoxicillin behandlar bara bakterieinfektioner. Det kommer inte att fungera för virusinfektioner (som vanlig förkylning, influensa).
läs mer...

Köpe Ampicillin

Ampicillin
Ampicillin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Det är ett antibiotikum av penicillintyp. Ampicillin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Doseringen av Ampicillin baseras på ditt medicinska tillstånd och respons på behandlingen.
läs mer...

Köpa Augmentin

Augmentin
Augmentin är ett antibiotikum av penicillintyp som används för att behandla ett brett spektrum av bakterieinfektioner. Augmentin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Augmentin fungerar bäst när mängden medicin i kroppen hålls på en konstant nivå.
läs mer...

Köpe Avelox

Avelox
Avelox används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Avelox tillhör en klass av läkemedel som kallas kinolonantibiotika. Avelox fungerar genom att stoppa bakteriens tillväxt. Avelox behandlar bara bakteriella infektioner. Det fungerar inte för virusinfektioner (som vanlig förkylning, influensa)
läs mer...

Köpe Bactrim

Bactrim
Bactrim är en kombination av två antibiotika: sulfametoxazol och Bactrim. Bactrim används för att behandla ett brett spektrum av bakterieinfektioner (såsom mellan öron, urin, luftvägsinfektioner och tarminfektioner). Bactrim används också för att förebygga och behandla en viss typ av lunginflammation. Bactrim behandlar bara vissa typer av infektioner. Det fungerar inte för virusinfektioner (som influensa).
läs mer...

Köpe Bactroban

Bactroban
Bactroban används för att behandla vissa hudinfektioner (såsom impetigo). Bactroban är ett antibiotikum. Bactroban fungerar genom att stoppa tillväxten av vissa bakterier. Använd endast Bactroban på huden. Rengör och torka det drabbade området först.
läs mer...

Köpe Biaxin

Biaxin
Biaxin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Biaxin kan också användas i kombination med läkemedel mot magsår för att behandla vissa typer av magsår. Biaxin kan också användas för att förhindra vissa bakteriella infektioner. Biaxin är känt som ett makrolidantibiotikum. Biaxin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Cefaclor

Cefaclor
Cefaclor är ett bredspektrum antibiotikum som används för att behandla infektioner orsakade av vissa bakterier. Cefaklor är indicerat vid behandling av följande infektioner när de orsakas av mottagliga stammar av de utsedda mikroorganismerna.
läs mer...

Köpe Cefadroxil

Cefadroxil
Cefadroxil är ett antibiotikum av cefalosporin-typ som används för att behandla ett stort antal bakterieinfektioner (t.ex. strep hals, hud- och urinvägsinfektioner). Cefadroxil fungerar genom att stoppa bakteriens tillväxt.
läs mer...

Köpa Cefixime Oral Suspension

Cefixime Oral Suspension
Cefixime används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Cefixim Oral Suspension är känt som ett cefalosporin antibiotikum. Cefixime Oral Suspension fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Cefotaxime

Cefotaxime
Cefotaxim används för att behandla ett brett spektrum av bakterieinfektioner. Cefotaxim kan också användas för att förhindra infektion från vissa operationer. Cefotaxime tillhör en klass av läkemedel som kallas cefalosporin antibiotika. Cefotaxime fungerar genom att stoppa bakteriens tillväxt.
läs mer...

Köpe Ceftin

Ceftin
Ceftin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Ceftin är känt som ett cefalosporin antibiotikum. Ceftin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Ceftin endast bakteriella infektioner. Det fungerar inte för virusinfektioner (t.ex. förkylning, influensa).
läs mer...

Köpe Cephalexin

Cephalexin
Cephalexin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Cephalexin är känt som ett cefalosporin antibiotikum. Cephalexin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Cefalexin kan också användas före tandprocedurer hos patienter med vissa hjärtsjukdomar (till exempel artificiella hjärtklaffar) för att förhindra allvarlig hjärtinfektion (bakteriell endokardit).
läs mer...

Köpe Chloramphenicol

Chloramphenicol
Kloramfenikol används för att behandla bakteriella ögoninfektioner. Kloramfenikol är ett antibiotikum som fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Kloramfenikol behandlar endast bakteriella ögoninfektioner. Det fungerar inte för andra typer av ögoninfektioner
läs mer...

Köpe Chloroquine

Chloroquine
Klokokin används för att förebygga eller behandla malaria orsakad av myggbett i länder där malaria är vanligt. Malariaparasiter kan komma in i kroppen genom dessa myggbett och lever sedan i kroppsvävnader som röda blodkroppar eller levern. Klokokin används för att döda malariaparasiterna som bor i röda blodkroppar. I vissa fall kan du behöva ta en annan medicin för att döda malariaparasiterna som bor i andra kroppsvävnader. Båda drogerna kan behövas för en fullständig botemedel och för att förhindra återkomst av infektion. Klokokin tillhör en klass av läkemedel som kallas antimalarialer.
läs mer...

Köpa Ciplox-TZ

Ciplox-TZ
Ciplox-TZ är ett antibiotikum. Det är en kombination av ciprofloxacin (Cipro) och tinidazol (Tindamax). Ciplox-TZ används vid behandling av olika bakterieinfektioner.
läs mer...

Köpa Cipro

Cipro
Cipro används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Cipro tillhör en klass av läkemedel som kallas kinolonantibiotika. Cipro fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Cipro behandlar endast bakteriella infektioner. Det fungerar inte för virusinfektioner (som vanlig förkylning, influensa).
läs mer...

Köpe Cleocin

Cleocin
Cleocin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Det är ett antibiotikum som fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Cleocin kan också användas före tandprocedurer hos patienter med vissa hjärtsjukdomar (t.ex. artificiella hjärtklaffar) för att förhindra allvarlig hjärtinfektion (bakteriell endokardit).
läs mer...

Köpa Clindamycin Gel

Clindamycin Gel
Clindamycin Gel används för att behandla akne. Clindamycin Gel hjälper till att minska antalet akne lesioner. Clindamycin är ett antibiotikum som fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Clofazimine

Clofazimine
Clofazimin tas för att behandla spetälska. Det ges ibland med andra läkemedel för spetälska. När clofazimin används för att behandla fläckar av spetälska kan det ges med kortison-liknande läkemedel. Clofazimin kan också användas för andra problem.
läs mer...

Köpe Elimite

Elimite
Elimite används för att behandla skabb, ett tillstånd som orsakas av små insekter som kallas kvalster som infekterar och irriterar huden. Elimite tillhör en klass av läkemedel som kallas pyretriner. Elimite arbetar genom att förlamna och döda kvalsterna och deras ägg.
läs mer...

Köpe Erythromycin

Erythromycin
Erytromycin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Erytromycin kan också användas för att förhindra vissa bakterieinfektioner. Erytromycin är känt som ett makrolidantibiotikum. Erytromycin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Flagyl

Flagyl
Flagyl är ett antibiotikum som används för att behandla en mängd olika infektioner. Flagyl arbetar genom att stoppa tillväxten av vissa bakterier och parasiter.
läs mer...

Köpe Furazolidone

Furazolidone
Furazolidon används för att behandla bakteriella och protozoala infektioner. Furazolidon fungerar genom att döda bakterier och protozoer (små, encelliga djur). Vissa protozoer är parasiter som kan orsaka många olika typer av infektioner i kroppen.
läs mer...

Köpa Fusidic Acid

Fusidic Acid
Fusidic Acid är ett aktuellt antibiotikum. Fusidic Acid används för att behandla olika hudinfektioner. Följ anvisningarna för användning av detta läkemedel som din läkare tillhandahåller. Använd Fusidic Acid exakt enligt anvisningarna.
läs mer...

Köpe Gentamicin

Gentamicin
Gentamicin används för att förhindra eller behandla ett brett spektrum av bakterieinfektioner. Gentamicin tillhör en klass av läkemedel som kallas aminoglykosidantibiotika. Gentamicin fungerar genom att stoppa bakteriernas tillväxt.
läs mer...

Köpa Gentamicin Eye Drops

Gentamicin Eye Drops
Gentamicin Eye Drops används för att behandla bakterieinfektioner i ögat och huden runt ögonen. Gentamicin Eye Drops används också för att förhindra infektion efter ögonskada eller kirurgi. Gentamicin Eye Drops hör till en klass av läkemedel som kallas aminoglykosidantibiotika. Gentamicin fungerar genom att döda bakterierna.
läs mer...

Köpe Griseofulvin

Griseofulvin
Griseofulvin är ett antimykotiskt läkemedel. Griseofulvin används för behandling av svampinfektioner. Indikationer inkluderar: Tinea capit, Tinea corporis, Tinea pedis.
läs mer...

Köpe Isoniazid

Isoniazid
Isoniazid används tillsammans med andra läkemedel för behandling av aktiva tuberkulosinfektioner (TB). Isoniazid används också ensamt för att förhindra aktiva TB-infektioner hos personer som kan infekteras med bakterierna (personer med positivt TB-hudtest). Isoniazid är ett antibiotikum och fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpa Keflex

Keflex
Keflex används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Keflex är känt som ett cefalosporin antibiotikum. Keflex arbetar genom att stoppa bakteriens tillväxt. Keflex kan också användas före tandläkarmetoder hos patienter med vissa hjärtsjukdomar (till exempel artificiella hjärtklaffar) för att förhindra allvarlig hjärtinfektion (bakteriell endokardit).
läs mer...

Köpa Ketoconazole Cream

Ketoconazole Cream
Ketokonazol används för att behandla vissa allvarliga svampinfektioner i kroppen. Ketokonazol tillhör klassen av läkemedel som kallas azolantifungaler. Ketokonazol Cream fungerar genom att stoppa svampens tillväxt. Ketokonazol Cream kan också användas för att behandla avancerad prostatacancer.
läs mer...

Köpe Lamisil

Lamisil
Lamisil används för att behandla vissa typer av svampinfektioner (t ex fingernagel eller tånagel). Lamisil fungerar genom att stoppa svampens tillväxt. Lamisil hör till en klass av läkemedel som kallas antifungaler.
läs mer...

Köpa Lamisil Cream

Lamisil Cream
Lamisil Cream används för att behandla en viss typ av svampinfektion i hårbotten (tinea capit). Lamisil Cream tillhör en klass av läkemedel som kallas antifungaler. Lamisil Cream fungerar genom att stoppa svampens tillväxt.
läs mer...

Köpe Lotrisone

Lotrisone
Lotrisone används för att behandla en mängd inflammerade svamphudsinfektioner som ringorm, idrottsfot och jock kliar. Lotrisone är en azol antifungus som fungerar genom att förhindra tillväxten av svampar. Lotrisone är en stark kortikosteroid som fungerar genom att minska svullnad, rodnad och klåda som uppstår i hudinfektionen.
läs mer...

Köpe Macrobid

Macrobid
Macrobid är ett antibiotikum som används för att behandla blåsinfektioner (akut cystitis). Macrobid fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Macrobid fungerar bäst när mängden medicin i kroppen hålls på en konstant nivå. Ta därför Macrobid med jämna mellanrum.
läs mer...

Köpe Mefloquine

Mefloquine
Mefloquine används för att behandla och förebygga malaria. Ta Mefloquine genom munnen enligt din läkares anvisning. Ta det med mat eller mjölk för att förhindra magbesvär. Ta inte medicinen på en tom mage.
läs mer...

Köpa Mentax Cream

Mentax Cream
Mentax Cream används för att behandla en mängd olika svamphudsinfektioner som ringorm, idrottsfot och jock klåda. Mentax Cream används också för att behandla ett hudkänsla som kallas pityriasis (tinea versicolor), en svampinfektion som orsakar lättare eller mörkare hud, nacke, bröst, armar eller ben. Mentax Cream är en svamp som fungerar genom att förhindra svamptillväxt.
läs mer...

Köpa Metrogyl DG

Metrogyl DG
Metrogyl DG används på huden för att behandla en viss hudstörning som kallas rosacea, en typ av vuxen akne. Det kan bidra till att minska rodnad, svullnad och antalet finnar som orsakas av rosacea. Metrogyl DG är ett antibiotikum. För behandling av rosacea antas Metrogyl DG att arbeta genom att minska svullnad (inflammation).
läs mer...

Köpa Metronidazole Gel

Metronidazole Gel
Metronidazol är ett antibiotikum som används för att behandla en mängd olika infektioner. Metronidazol Gel fungerar genom att stoppa tillväxten av vissa bakterier och parasiter.
läs mer...

Köpe Minocycline

Minocycline
Minocyklin används för att behandla en mängd olika infektioner. Minocyklin kan också användas tillsammans med andra läkemedel för att behandla svår akne. Minocyklin tillhör en klass av läkemedel som kallas tetracyklinantibiotika. Minocycline fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Myambutol

Myambutol
Myambutol används tillsammans med andra läkemedel för behandling av tuberkulos (TB). Myambutol är ett antibiotikum och fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Myambutol kan också användas tillsammans med andra läkemedel för att behandla en viss allvarlig infektion (Mycobacterium avium complex-MAC). Myambutol kan också användas tillsammans med andra läkemedel för att förhindra att MAC-infektionen uppträder igen hos personer med avancerad hiv-sjukdom.
läs mer...

Köpe Neggram

Neggram
Neggram tillhör en grupp läkemedel som kallas kinolonantibiotika. Neggram används för behandling av både akuta och kroniska urinvägsinfektioner.
läs mer...

Köpe Nizoral

Nizoral
Nizoral används för att behandla vissa allvarliga svampinfektioner i kroppen. Nizoral tillhör klassen av läkemedel som kallas azolantifungaler. Nizoral arbetar genom att stoppa svampens tillväxt. Nizoral kan också användas för att behandla avancerad prostatacancer.
läs mer...

Köpe Noroxin

Noroxin
Noroxin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Noroxin tillhör en klass av läkemedel som kallas kinolonantibiotika. Noroxin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Ofloxacin

Ofloxacin
Ofloxacin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Ofloxacin tillhör en klass av läkemedel som kallas kinolonantibiotika. Ofloxacin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Omnicef

Omnicef
Omnicef ​​används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Omnicef ​​är känt som ett cefalosporin antibiotikum. Omnicef ​​arbetar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Pruflox

Pruflox
Pruflox är ett antibiotikum. Pruflox är indicerat för behandling av infektioner orsakade av mottagliga bakterier i tillstånd inklusive akuta okomplicerade nedre urinvägsinfektioner (enkel blåsning).
läs mer...

Köpa Pyrantel Pamoate

Pyrantel Pamoate
Pyrantel Pamoate används för att behandla tarmmaskinfektioner som pinworm, roundworm och hookworm. Pyrantel tillhör en klass av läkemedel som kallas anthelmintics. Pyrantel Pamoate fungerar genom att maskarna inte kan flytta (förlamad) så att kroppen kan ta bort dem naturligt i avföringen.
läs mer...

Köpe Quinine

Quinine
Quinin används ensamt eller med andra mediciner för att behandla malaria orsakad av myggbett i länder där malaria är vanligt. Malariaparasiter kan komma in i kroppen genom dessa myggbett och lever sedan i kroppsvävnader som röda blodkroppar eller levern. Quinin används för att döda malariaparasiterna som bor i röda blodkroppar. I vissa fall kan du behöva ta en annan medicin för att döda malariaparasiterna som bor i andra kroppsvävnader. Båda drogerna kan behövas för en fullständig botemedel och för att förhindra återkomst av infektion.
läs mer...

Köpe Rifampicin

Rifampicin
Rifampicin är ett rifamycin antibiotikum som används för att förebygga och behandla tuberkulos och andra infektioner. Rifampicin behandlar endast bakteriella infektioner. Det fungerar inte för virusinfektioner. Onödig användning eller överanvändning av något antibiotikum kan leda till minskad effektivitet.
läs mer...

Köpe Rulide

Rulide
Rulide hör till en klass av läkemedel som kallas semisyntetisk makrolidantibiotika. Rulide används för behandling av bakteriella infektioner inklusive infektioner i örat, näsa och hals, andningsorgan, hud- och hudstrukturinfektioner och urinvägsinfektioner.
läs mer...

Köpe Septilin

Septilin
Septilin är ett naturligt läkemedel som består av växtbaserade ingredienser.
läs mer...

Köpe Sporanox

Sporanox
Sporanox är en azol antifungal medicin som används för att behandla en mängd olika svampinfektioner. Sporanox kan också användas för att förhindra vissa svampinfektioner hos patienter med HIV.
läs mer...

Köpe Stromectol

Stromectol
Stromectol används för att behandla vissa parasitära rundaormsinfektioner. Härdande parasitiska infektioner bidrar till att förbättra din livskvalitet. Hos människor med försvagade försvar (immunförsvar) kan härdning av runda orminfektioner minska risken för att utveckla en allvarlig eller livshotande infektion. Stromektol tillhör en klass av läkemedel som kallas antihelmintika. Stromectol arbetar genom paralys och dödande parasiter.
läs mer...

Köpa Suprax

Suprax
Suprax används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Suprax är känt som ett cefalosporin antibiotikum. Suprax fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Tetracycline

Tetracycline
Tetracyklin används för att behandla en mängd olika infektioner, inklusive akne. Det är ett antibiotikum som fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Tetracyklin kan också användas i kombination med läkemedel mot magsår för att behandla vissa typer av magsår.
läs mer...

Köpe Tindamax

Tindamax
Tindamax är ett antibiotikum som används för att behandla vissa typer av vaginala infektioner (bakteriell vaginos, trichomoniasis). Tindamax används också för att behandla vissa typer av parasitinfektioner (giardiasis, amebiasis). Tindamax arbetar genom att stoppa tillväxten av vissa bakterier och parasiter.
läs mer...

Köpa Trecator SC

Trecator SC
Trecator SC används tillsammans med andra läkemedel för behandling av tuberkulos (TB). Trecator SC är ett antibiotikum och arbetar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Trecator SC kan också användas tillsammans med andra läkemedel för att behandla en viss allvarlig infektion (Mycobacterium avium complex-MAC).
läs mer...

Köpe Vancomycin

Vancomycin
Vancomycin används för att behandla ett visst tarmläge (kolit) som sällan kan hända efter behandling med antibiotika. Detta tillstånd orsakar diarré och mag / buksmärta eller smärta. När vankomycin tas i munnen, blir det kvar i tarmarna för att stoppa tillväxten av bakterier som orsakar dessa symtom.
läs mer...

Köpe Vantin

Vantin
Vantin används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Vantin är känt som ett cefalosporin antibiotikum. Vantin arbetar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Vermox

Vermox
Vermox används för att behandla intestinala maskinfektioner som pinworm, roundworm och hookworm. Vermox kan också användas för maskinfektioner någon annanstans i kroppen (t ex trichinos). I dessa fall tas det oftast oftare och under längre tid.
läs mer...

Köpe Vibramycin

Vibramycin
Vibramycin används för att behandla ett brett utbud av bakterieinfektioner, inklusive de som orsakar akne. Vibramycin används också för att förhindra malaria. Vibramycin är känt som ett tetracyklin antibiotikum. Vibramycin fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier. Vibramycin kan också användas för att behandla ett visst hudtillstånd (rosacea).
läs mer...

Köpa Zithromax

Zithromax
Zithromax används för att behandla en mängd olika bakterieinfektioner. Det är ett antibiotikum av makrolid-typ. Zithromax verkar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...

Köpe Zyvox

Zyvox
Zyvox är ett antibiotikum som används för att behandla vissa allvarliga bakterieinfektioner. Zyvox fungerar genom att stoppa tillväxten av bakterier.
läs mer...
©2019: Köp Antibiotika utan läkares recept på nätet - Sverige Apotek - Sverige Apotek