Köpa Antidepressiva i Sverige

Köpe Anafranil

Anafranil
Anafranil används för att behandla obsessiv tvångssyndrom (OCD). Anafranil hjälper till att minska persistenta / oönskade tankar (tvångstankar), och det bidrar till att minska trängseln att utföra upprepade uppgifter (tvång som handtvätt, räkning, kontroll) som stör vardagen. Anafranil har också använts för att behandla depression, panikattacker och pågående smärta.
läs mer...

Köpe Asendin

Asendin
Asendin används för att behandla depression. Behandling av depression kan förbättra ditt humör och känsla för välbefinnande och låta dig njuta av vardagen mer. Asendin kan också användas för att behandla ångeststörningar (t.ex. panikstörning) och bipolär sjukdom. Din läkare kan också använda Asendin för att behandla andra villkor.
läs mer...

Köpe Celexa

Celexa
Citalopram används för att behandla depression. Det kan förbättra din energinivå och känslor av välbefinnande. Citalopram är känt som en selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI). Celexa fungerar genom att hjälpa till att återställa balansen mellan ett visst naturligt ämne (serotonin) i hjärnan. Celexa kan också användas för att behandla andra psykiska tillstånd (som tvångssyndrom, panikstörning). Celexa kan också användas för att behandla heta blinkar som uppträder vid klimakteriet.
läs mer...

Köpe Cymbalta

Cymbalta
Cymbalta används för att behandla depression och ångest. Dessutom används Cymbalta för att lindra nervsmärta (perifer neuropati) hos personer med diabetes eller pågående smärta på grund av medicinska tillstånd som artrit, kronisk ryggsmärta eller fibromyalgi (ett tillstånd som orsakar utbredd smärta).
läs mer...

Köpe Desyrel

Desyrel
Desyrel används för att behandla depression. Det kan bidra till att förbättra din humör, aptit och energi nivå samt minska ångest och sömnlöshet i samband med depression. Desyrel arbetar genom att hjälpa till att återställa balansen mellan en viss naturlig kemikalie (serotonin) i hjärnan.
läs mer...

Köpe Effexor

Effexor
Effexor används för att behandla depression. Det kan förbättra din humör och energinivå, och kan hjälpa till att återställa ditt intresse för det dagliga livet. Effexor är känt som en serotonin-norepinefrinåterupptagshämmare (SNRI). Effexor arbetar genom att hjälpa till att återställa balansen mellan vissa naturliga ämnen (serotonin och noradrenalin) i hjärnan.
läs mer...

Köpe Elavil

Elavil
Elavil används för att behandla mentala / humörproblem som depression. Det kan bidra till att förbättra humör och känslor av välbefinnande, lindra ångest och spänning, hjälpa dig att sova bättre och öka din energinivå. Elavil tillhör en klass av läkemedel som kallas tricykliska antidepressiva medel. Elavil fungerar genom att påverka balansen mellan vissa naturliga kemikalier (neurotransmittorer som serotonin) i hjärnan.
läs mer...

Köpe Lexapro

Lexapro
Lexapro används för att behandla depression och ångest. Lexapro fungerar genom att bidra till att återställa balansen mellan ett visst naturligt ämne (serotonin) i hjärnan. Lexapro tillhör en klass av läkemedel som kallas selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI). Det kan förbättra din energi nivå och känslor av välbefinnande och minska nervositet.
läs mer...

Köpe Lithium

Lithium
Litium används för att behandla manisk-depressiv sjukdom (bipolär sjukdom). Litium arbetar för att stabilisera humöret och minska extremiteter i beteende genom att återställa balansen mellan vissa naturliga substanser (neurotransmittorer) i hjärnan. Litium kan också användas för att förhindra en viss typ av huvudvärk (klusterhuvudvärk).
läs mer...

Köpe Luvox

Luvox
Luvox används för att behandla obsessiv-kompulsiv sjukdom (OCD). Luvox hjälper till att minska persistenta / oönskade tankar (tvångstankar) och uppmanar att utföra upprepade uppgifter (tvång som handtvätt, räkning, kontroll) som stör vardagen. Luvox är känt som en selektiv serotoninåterupptagshämmare (SSRI). Luvox fungerar genom att hjälpa till att återställa balansen mellan ett visst naturligt ämne (serotonin) i hjärnan.
läs mer...

Köpe Pamelor

Pamelor
Pamelor används för att behandla mentala / humörproblem som depression. Det kan hjälpa till att förbättra humör och känslor av välbefinnande, lindra ångest och spänning och öka din energinivå. Pamelor tillhör en klass av läkemedel som kallas tricykliska antidepressiva medel. Pamelor fungerar genom att påverka balansen mellan vissa naturliga kemikalier (neurotransmittorer) i hjärnan.
läs mer...

Köpa Paxil

Paxil
Paxil används för att behandla depression, panikattacker, tvångssyndrom (OCD), ångestsjukdomar och posttraumatisk stressstörning. Paxil fungerar genom att hjälpa till att återställa balansen hos ett visst naturligt ämne (serotonin) i hjärnan.
läs mer...

Köpe Pristiq

Pristiq
Pristiq används för att behandla depression. Det kan förbättra ditt humör, känslor av välbefinnande och energinivå. Pristiq är känt som en serotonin-norepinefrinåterupptagshämmare (SNRI). Pristiq arbetar med att återställa balansen mellan vissa naturliga ämnen (serotonin och noradrenalin) i hjärnan.
läs mer...

Köpa Prozac

Prozac
Prozac används för att behandla depression, panikattacker, tvångssyndrom, en viss ätstörning (bulimi) och en allvarlig form av premenstruellt syndrom (premenstruell dysforisk störning). Prozac används också för att behandla en viss annan ätstörning (anorexia nervosa), posttraumatisk stressstörning (PTSD) och vissa nervsystemet / sömnstörningar (kataplexi, narkolepsi).
läs mer...

Köpe Remeron

Remeron
Remeron används för att behandla depression. Det förbättrar humör och känslor av välbefinnande. Remeron är ett antidepressivt medel som fungerar genom att återställa balansen mellan naturliga kemikalier (neurotransmittorer) i hjärnan.
läs mer...

Köpe Sinequan

Sinequan
Sinequan används för att behandla mentala / humörproblem som depression och ångest. Det kan bidra till att förbättra humör och känslor av välbefinnande, lindra ångest och spänning, hjälpa dig att sova bättre och öka din energinivå. Sinequan tillhör en klass av läkemedel som kallas tricykliska antidepressiva medel. Sinequan arbetar genom att påverka balansen mellan vissa naturliga kemikalier (neurotransmittorer) i hjärnan.
läs mer...

Köpe Tofranil

Tofranil
Tofranil används för att behandla depression. Tofranil används också tillsammans med andra terapier för behandling av nattbäddsvätning (enuresis) hos barn. Användning av Tofranil för att behandla depression kan förbättra din stämning, sömn, aptit och energi och kan hjälpa till att återställa ditt intresse för det dagliga livet. Imipramin kan hjälpa ditt barn att kontrollera nattsvättning.
läs mer...

Köpa Wellbutrin SR

Wellbutrin SR
Wellbutrin SR används för att behandla depression. Det kan förbättra ditt humör och känslor av välbefinnande. Det kan fungera genom att återställa balansen mellan vissa naturliga ämnen (dopamin, norepinefrin) i hjärnan. Wellbutrin SR kan användas för att behandla uppmärksamhetsunderskottets hyperaktivitetsstörning (ADHD), eller för att hjälpa människor att sluta röka genom att minska begär och nikotinavtagande effekter.
läs mer...

Köpa Zoloft

Zoloft
Zoloft används för att behandla depression, panikattacker, obsessiv tvångssyndrom, posttraumatisk stressstörning, social ångestsyndrom (social fobi) och en allvarlig form av premenstruellt syndrom (premenstruell dysforisk störning).
läs mer...
©2019: Köp Antidepressiva utan läkares recept på nätet - Sverige Apotek - Sverige Apotek